Kampiranje i kuhanje

Na kampiranju smo kao što sam već napisala kuhali na dvostrukoj električnoj ploči Klarstein. Sa sobom smo za kuhanje ponijeli jedan veći lonac za kuhanje(za tjesteninu, rižu itd.), veću i dublju tavu za prženje, manji lončić za kuhanje, kafetijeru (moku), dvije kuhače, hvataljku za meso i tjesteninu, plastični pribor (žlice, vilice, noževe, čaše i tanjure), 2 manja nožića i jedan veći nož za rezanje. Za sljedeći ćemo put jedino nabaviti onaj kuhinjski element za kampiranje da ne moramo kuhati na stolu i da imamo gdje posložiti sav pribor. 
Uzeli smo i začine (sol, papar), ulje i ocat, te tjesteninu, rižu, šećer, kavu i zobene pahuljice. Fotografije hrane nisu baš, ali nije da na kampiranju imaš uvjete i vremena namještati i fotografirati, ali možda nekome ova jela posluže kao inspiracija. 
Na kampiranju se nismo odrekli našeg omiljenog doručka: jaja na oko s pancetom
Riža s tikvicom, piletinom, lukom i kiselim vrhnjem 
,,Recept'': dok se riža kuha, ispeći piletinu, tikvice i luk. Začiniti. Sve pomiješati zajedno i dodati kiselo vrhnje (20%mm). 
Tjestenina s rajčicom, lukom, tunjevinom i kiselim vrhnjem 
,,Recept'': dok se pašta kuha, popeći rajčicu i luk. Začiniti. Sve pomiješati zajedno i dodati tunu i kiselo vrhnje (20%mm). 
Još smo toga pekli/kuhali, ali nisam uslikala. 
Naravno suđe treba i oprati pa treba sa sobom ponijeti koju kuhinjsku krpu, spužvu i srestvo za pranje suđa te nekakvu plastičnu posudu za sve to odnijeti na pranje. Savjet neka ta plastična posuda bude veća i neka ima ručke jer će biti puno lakše nositi ju. 

Primjedbe