Dinopark Funtana

Dok su još dojmovi svježi, jedna recenzija o Dinoparku u Funtani koji smo posjetili ovu nedjelju. Otvorni su svaki dan od 10 do 18 sve do 6. 10. 2021. Cijene ulaznice za odrasle je 180, djecu stariju od 4 godine 160 kuna, mlađa djeca imaju besplatan ulaz, a obitelji s najmanje 4 člana dobivaju 10% popusta. O još nekim pogodnostima kao što je happy hour, možete pročitati na njihovoj web stranici

Park se sastoji od drvene šetnice kroz šumu, različitih zabavnih atrakcija, arene za predstave i restorana. 

Šetnica je duga 2.5 kilometara i može se vidjeti više od 80 dinosaura u prirodnoj veličini s oznakom imena dinosaura, a uz neke se nalazi i dugme pa možete ,,pokrenuti'' dinosaura. 








Što se tiče zabavnih atrakcija ima onih pravih dječjih pa do pravih adrenalinskih kao što je gusarski brod Tortuga gdje je i nama odraslima bilo napeto. Osim ovih atrakcija možete se okušati u gađanju meta lukom i strijelom ili paintballom. 

U sklopu parka je mali zoo gdje se mogu vidjeti koze, kunići, pitoni i poni te najmlađi mogu i jahati ponija. 

Unutar Dino Dome arene može se pogledati Jurassic show. 

Sveukupan dojam: zaista zabavno s puno toga za vidjeti i ako ovdje ručate možete provesti skoro cijeli dan. Zamjerka jedino za arenu gdje nije bilo najčišće i gdje je inventar star još iz vremena kada je to bila diskoteka Margherita u koju smo suprug i ja izlazili prije 20 godina pa se sjećamo još stolova, klupa i stolica. 

Sve u svemu isplati se posjetiti jer će cijeloj obitelji biti zabavno. 

Primjedbe