O MENI

Moje ime je Valentina, imam 34 godine i mama sam dvojice malih slatkih dječaka te supruga. Radim kao učiteljica povijesti u jednoj osnovnoj školi, a u slobodno vrijeme obožavam kuhati i putovati što su i glavne teme moga bloga. Kako rastu moji mali dječaci i kako ja rastem kao majka tako će biti i sve više tekstova posvećenih majčinstvu i receptima za malene, ali i savjeta o putovanjima s djecom.

S pisanjem bloga Recepti i putopisi započela sam 2011. godine na platformi blog.hr. Ubrzo sam blog odlučila preseliti i na platformu blogger zato jer se na ovoj platformi nalazilo puno više gastro blogova.
Većina recepata je preuzeta iz mamine i nonine knjižice. Vrlo često te recepte izmjenjujem i prilagođavam svome guštu pa nastaju novi kolači i jela. Uživajte u receptima i putopisima!

Sudjelovala sam na natječaju Recepti iz moga zavičaja u organizaciji Večernjeg lista i dr. Oetkera. U siječnju 2018. ušla sam u finale kao pobjednica u regiji Istra i Primorje s tradicionalnim istarskim kolačem poviticom.
U listopadu 2018. moj se blog našao među 10 najboljih blogova u kategoriji tradicionalna hrana na natječaju za Gastro zvijezdu koji je organizirao portal Gastro.hr. 

Na portalu Okusi objavljeni su neki od mojih recepata: povitica ili štrukolo, fritule s jabukama, čupavi kolač sa sirom, punjene lignje.
Objavljeni recepti u sklopu gastro natječaja: mini čokoladne pite
Više o meni možete pročitati u intervju na Stilueti.


Facebook stranica: Amaterka.
Instagram profil: recepti_i_putopisi

Primjedbe