Hladna tjestenina od tunjevine

Ovo je idealan ručak/večera za se osvježiti od vrućina koje su počele. 
Sastojci za 2-3 osobe:
x 200g tjestenine
x 80g-160g ocijeđene tunjevine iz konzerve
x 4 žlice ocijeđenog graška iz konzerve
x 4 žlice ocijeđenog slatkog kukuruza iz konzerve
x 4 žlice majoneze.
Zapravo bi među sastojcima trebalo biti 160g tunjevine jer je takva bila ideja. Naime, računala sam da imam dvije konzerve tunjevine, a kad sam krenula s miješanjem sastojaka ispostavilo se da je u hladnjaku samo jedna.

Priprema:
1. Skuhati tjesteninu prema uputama.
2. Staviti tjesteninu u veću posudu i dodati sve sastojke i dobro pomiješati.
3. Pustiti u hladnjaku da se ohladi oko sat vremena. Naravno, kome se ne da čekati da se ručak ohladi može pojesti toplo, okus je isto fin.

Ako ste isprobali recept, slobodno ostavite komentar. Možete poslati i fotografiju s dojmovima u poruci na Instagramu (@travel_and_cook_diary) i rado ću podijeliti u storyju.



Ps. Ostalo mi je sada pola konzerve graška i pola konzerve kukuruza i ne znam što s time, ako netko ima ideju ili kakav recept neka slobodno preporuči :)


Primjedbe

  1. Prijedlog za ručak je super, kao i fotke. Što se ostataka graška i kukuruza tiče, predlažem ti quiche.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ljubitelj paste, ali ovo zaista izgleda super! Odlican kvalitet fotografija ;)

    yecilii.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim ovakve jela s tjesteninom, pogotovo po ljeti.
    Super fotke! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. jako volim ovu salatu, ja još dodam paprike i ako imam malo zelene salate, ponekad bez majoneze... no u svakom obliku mi je jako fina jer tunjevinu obožavam

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar