Svinjski file u umaku s paprikama

Ideja za ručak s ljetnim namirnicama. Sastojci su samo nabrojani jer kada kuham nemam vremena vagati, a i sve dodajem otprilike. 
Sastojci: svinjski file, paprike, feta sir, naribani edamer sir, umak od rajčica (šalša), sol, papar, čili papričica, origano, listovi bosiljka, maslinovo ulje. 



Priprema: 
1. Na zagrijano maslinovo ulje začinjeno jednom čili papričicom staviti peći papriku i meso. 
2. Kada paprika i meso dobiju boju, začiniti solju i paprom te dodati umak od rajčica i feta sir. 
3. Par minuta prije serviranja po mesu posuti naribani edamer sir da se rastopi. 

Ako ste isprobali recept, slobodno ostavite komentar. Možete poslati i fotografiju s dojmovima u poruci na Instagramu (@travel_and_cook_diary) i rado ću podijeliti u storyju.

Primjedbe

  1. Bokić draga, odličan ti je ovaj ručak, brzo, fino i mljac mljac:)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar