Hladna ljetna pašta

Kako ne bih bila predosadna s putopisima iz Pariza, a imam još toliko toga za ispričati, napisati, pokazati, jedan post koji je zapravo putopis iz kuhinje. ,,Recept'' koji donosim je totalno jednostavan, ljetni, osvježavajući i prikladan ručak za ovo toplo vrijeme. Mi vrlo često ovu tjesteninu nosimo na plažu u plastičnoj posudi.

Sastojci: tjestenina (penne rigate ili fusilli), tunjevina iz konzerve, rajčice (pellati), feta sir, majoneza.
Priprema:
1. Skuhati tjesteninu prema uputama na kutiji/omotu.
2. Skuhanoj tjestenini dodati tunjevinu, nasjeckane rajčice, feta sir i malo majoneze.
3. Sve dobro pomiješati da se svi sastojci sjedine i dobro ohladiti prije posluživanja/jedenja.


Ako ste isprobali recept, slobodno ostavite komentar. Možete poslati i fotografiju s dojmovima u poruci na Instagramu (@travel_and_cook_diary) i rado ću podijeliti u storyju.

Primjedbe